RSS Feed

Første gang hos fastlegen


Fiman er med sin pappa

Av Jahangir Akash

Fiman skulle ta bussen kl 07.00 til barnehagen sammen med sin mor. Men han hadde fått en avtale hos sin fastlege ved Sørbyen legesenter kl 09.00. Derfor måtte jeg og Fiman gjøre oss klar til å dra til legen kl 08:00.

Etterpå skulle Fiman på en visning på Vitensenter kl 09:30 sammen med de andre barna i Kvamstykket barnehage. Vi dro til legesenteret kl 08:40 og satt der og ventet.

Ett minutt på ni ble Fiman oppropt av en dame: Hvem er Fiman? Her er Fiman, svarte vi. Etterpå tok hun oss med bak skranken. Hun fortalte at legen var blitt syk slik at Fiman dessverre ikke kunne bli undersøkt.

Etter at vi begynte å gå mot sentrum. Det er dårlig med bussforbindelse fra legesenteret til byen fordi 37-bussen kjører bare i en retning. Mens vi gikk ble det et stort problem fordi Fiman etter hvert fikk behov for å gå på do.

Jeg gikk inn på et kontor og spurte om vi kunne låne toalettet fordi det var helt nødvendig. Kontorfolkene var veldig snille, vi fikk bruke toalettet og saken var løst.

Vi brukte en halv time til sentrum. Deretter tok vi bussen til Fimans barnehage. Besøket på legekontoret er det første i løpet av de to årene vi har bodd i Tromsø (egentlig 2 år, en måned og to dager). Men uansett var denne dagen en fin opplevelse for Fiman og meg!

Reklamer

About Mitt nye liv

Jahangir Akash er en humanist, sosial, positiv, optimist, og respekterer for alle troer unntak ekstremisme. Faglige bakgrunn er innen journalistikk og filosofi med fokus på sosiologi og psykologi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: